salam semua....waaa hampir seminggu aku x update blog...byk sebab x update...idea kering...internet x da...hahahha....we start from khamis last week daa g2...hahhaha...mcm biasa...hr khamis tu aku sibuk hntq borang master...due date weh hari tu hahahaha...agak kalut gk r...aku kena check 4 borang yang mewakili 2 org yang mohon huhuuhu....huhuhu pas siap tu...xtvt aku seterusnya men bola ptg...dh jd habit lak skang ni wakakakaa..

tp mggu lepas mmg aku tidoq putrajaya r...maklumla family dtg..aku kena jadi .aanak yang baik sbb aku mmg baik hahahahah...next day hr jumaat...kitaorg family wt makan2 kt umah akak aku...waaa maid dia masak nasi arab...mmg maid dia pndai masak nasi tu sbb dulu maid dia penah keja kt qatar mau x silap aku...hhahaha...gmbq ni aku n anak buah aku...nm dia yasmine saffiya...so cutee hahahah...n untuk tmbahan ni anak buah aku yang ke 7...lagi 6 org da kt penang nti aku msukkan dalam post len naaaa

fuhh haritu jugak aku lepas jalan2 pas smayang jumaat...berjalan2 cari pasal org kata hahahahha n dapat pekena nasi beriani perghhh hahahah...makanan unsuur arab hari jumaat rupanya hahahahhaha

next day hari sabtu....aku men tournament futsal...seriusly sblm men lagi aku x harap sgt dpt menang pun sbb kitaorg x training n men tgh panas...mana tahan beb hahahaha...dan team aku mmg bara kat aku...hahahaha nama team sepatutnya 'cak cak abah kau'...tp pengannjur p letak nama 'singa utara'....hahahha kwn2 aku dgn yakinnya mengatakan aku sengaja buat begitu sekaligus menimbulkan kekecewaan aku hingga meletak jawatan pengurus hahahhahahahahahah.....pemain msih lg aku galas hahahaha...tyme game kitaorg x menang...kalah 2 seri 1...hahaha memalukan btul...dan rakan2 ku terus memarahi aku sbb x score gol n asik kenyih ja depan gol hahahahaha....jatuh hati r tyme tu wkakakakakak...

di hari ahad lak...hahahah...aku tgk my brother...abg jam bermain dengan dslr baru dia...hahahah...survey bajet bwh RM2800...tp sekali beli RM3550..hampeh toi....aku sempat bergaya gk r...hahahahah....ni gambaq aku sertakan sama....

waaa nti aku update g blog aku....ni sbb aku tgh boring...tu aku update blog hahahahah...

~DaRi TePi gELlaNggAng iCe SkATing~~

3 comments:

heran aku...anak buah cerah....pakcik dia....hhhmmm...hgpa tgk sndiri la...hahahah

This comment has been removed by a blog administrator.

cerah gak tu. cerah-cerah kelabu.

Post a Comment

About this blog

LiFe......

PeNgiKUt AkU

Ramalan Cuaca

bloguez.com

TiME...

Tetamu Bertandang